01/09/2021 01/09/2021 Διάφορους τρόπους έτσι ώστε να μπορεί να επικοινωνεί με τους Ρουμάνους της διασποράς βρίσκει το Πατριαρχείο Ρουμανίας. Ένας από αυτούς είναι και οι εκθέσεις φωτογραφίας με διάφορα θέματα από την ρουμάνικη ιστορία και την ορθόδοξη παράδοση της χώρας. Χθες, Τρίτη 31 Αυγούστου, ο Επίσκοπος Πλοεστίου κ. Βαρλαάμ παραβρέθηκε στα εγκαίνια μιας εκ των πολλών εκθέσεων...
01 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:04
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2021 - 11:47

Η φωτογραφία φέρνει πιο κοντά τους Ρουμάνους

Διαδώστε:
Η φωτογραφία φέρνει πιο κοντά τους Ρουμάνους

Διάφορους τρόπους έτσι ώστε να μπορεί να επικοινωνεί με τους Ρουμάνους της διασποράς βρίσκει το Πατριαρχείο Ρουμανίας. Ένας από αυτούς είναι και οι εκθέσεις φωτογραφίας με διάφορα θέματα από την ρουμάνικη ιστορία και την ορθόδοξη παράδοση της χώρας.

Χθες, Τρίτη 31 Αυγούστου, ο Επίσκοπος Πλοεστίου κ. Βαρλαάμ παραβρέθηκε στα εγκαίνια μιας εκ των πολλών εκθέσεων που πραγματοποιούνται ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά που το Πατριαρχείο την έχει αφιερώσει στην ποιμαντική φροντίδα για τους Ρουμάνους της διασποράς.

“Η Εκκλησία προσπαθεί πάντα να βρίσκει τρόπους έτσι ώστε να είναι δίπλα στους Ρουμάνους του εξωτερικού και να επικοινωνεί μαζί τους”, υπογράμμισε στην ομιλία του ο Θεοφιλέστατος.

Η Έκθεση φωτογραφίας πραγματοποιείται στο Λαογραφικό Μουσείο Βουκουρεστίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 3 Οκτωβρίου. Με τους καλλιτέχνες φωτογράφους που επιμελήθηκαν το περιεχόμενο της έκθεσης είχε συνάντηση την Δευτέρα 30 Αυγούστου ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ ο οποίος και τους βράβευσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Πατριάρχης Ρουμανίας βράβευσε τρεις φωτογράφους (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφίες: ziarullumina.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων