20/03/2020 20/03/2020 Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στέλνει προς το ποίμνιο του ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κραϊόβας και Μητροπολίτης Ολτενίας κ. Ειρηναίος σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού που δοκιμάζει την ανθρωπότητα. Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος τονίζει την σημασία που έχει η προσευχή στη ζωή του πιστού τις δύσκολες ώρες της δοκιμασίας, σημειώνοντας πως “εάν με την προσευχή μας είμαστε...
20 Μαρτίου, 2020 - 8:49
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2020 - 13:03

“Η προσευχή δίνει χρώμα στη ζωή μας τις δύσκολες στιγμές”

Διαδώστε:
“Η προσευχή δίνει χρώμα στη ζωή μας τις δύσκολες στιγμές”

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στέλνει προς το ποίμνιο του ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κραϊόβας και Μητροπολίτης Ολτενίας κ. Ειρηναίος σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού που δοκιμάζει την ανθρωπότητα.

Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος τονίζει την σημασία που έχει η προσευχή στη ζωή του πιστού τις δύσκολες ώρες της δοκιμασίας, σημειώνοντας πως “εάν με την προσευχή μας είμαστε δίπλα σε αυτούς που δοκιμάζονται δίνουμε χρώμα στη ζωή μας αυτές τις δύσκολες ώρες”.

“Προσευχόμαστε στον Κύριο και Σωτήρα μας και στην Παναγία μας να φυλάξει από αυτή τη δοκιμασία το λαό μας αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Για όσους αδελφούς μας δοκιμάζονται αυτή την περίοδο από τον ιό, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Η σκέψη μας δεν θα μπορούσε να μην είναι και στους κληρικούς μας και στις μοναστικές αδελφότητες που αυτή την περίοδο δίνουν τον δικό τους αγώνα μέσα από τις προσευχές τους”, καταλήγει το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων