24/03/2021 24/03/2021 Στην περιοχή του Κάτω Δούναβη του Πατριαρχείου Ρουμανίας η γιορτή του Ευαγγελισμού είναι μια ευκαρία για να εκδηλώσουν την χριστιανική αγάπη στις μητέρες και τα νεογέννητα μωρά. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τη φετινή χρονιά η Αρχιεπισκοπή του Κάτω Δούναβη προχώρησε σε δράσεις που ενισχύουν τις μητέρες.  Συγκεκριμένα Ιερείς πρόσφεραν δώρα στο Μαιευτήριο Νοσοκομείο του...
24 Μαρτίου, 2021 - 19:20
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2021 - 18:52

Ιερείς στηρίζουν τις μητέρες για την εορτή του Ευαγγελισμού

Διαδώστε:
Ιερείς στηρίζουν τις μητέρες για την εορτή του Ευαγγελισμού

Στην περιοχή του Κάτω Δούναβη του Πατριαρχείου Ρουμανίας η γιορτή του Ευαγγελισμού είναι μια ευκαρία για να εκδηλώσουν την χριστιανική αγάπη στις μητέρες και τα νεογέννητα μωρά. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τη φετινή χρονιά η Αρχιεπισκοπή του Κάτω Δούναβη προχώρησε σε δράσεις που ενισχύουν τις μητέρες. 

Συγκεκριμένα Ιερείς πρόσφεραν δώρα στο Μαιευτήριο Νοσοκομείο του Δήμου. Μετά από διαβουλεύσεις με το Μαιευτήριο οι ενορίες αγόρασαν μια ντουλάπα και κλινοσκεπάσματα ενώ πρόσφεραν ακόμα Εικόνες και το Αρχιεπισκοπικό Περιοδικό “Ορθόδοξος Οδηγός” καθώς και βιβλία προσευχής στις μητέρες που βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Οι Ιερείς της Αρχιεπισκοπής συνεργάζονται με το Μαιευτήριο αρκετά χρόνια και προσφέρουν βοήθεια στις μητέρες, τα βρέφη και στο ιατρικό προσωπικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων