22/08/2019 22/08/2019 Η Μονή Τισμάνα, η αρχαιότερη σωζόμενη μονή στην Ρουμανία, το ξύλινο μοναστήρι της Μπαρσάνα και το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στο Κουρτέα ντε Αργκές στη Ρουμανία, περιλαμβάνονται στις σελίδες των νέων διαβατηρίων της χώρας που κυκλοφόρησαν νωρίτερα φέτος. Κάθε σελίδα περιέχει τυπωμένο το σχέδιο ενός ιστορικού ή θρησκευτικού μνημείου, η ενός δημοφιλούς τουριστικού προορισμού της...
22 Αυγούστου, 2019 - 14:13

Ιστορικές μονές στα νέα ρουμανικά διαβατήρια

Διαδώστε:
Ιστορικές μονές στα νέα ρουμανικά διαβατήρια

Η Μονή Τισμάνα, η αρχαιότερη σωζόμενη μονή στην Ρουμανία, το ξύλινο μοναστήρι της Μπαρσάνα και το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στο Κουρτέα ντε Αργκές στη Ρουμανία, περιλαμβάνονται στις σελίδες των νέων διαβατηρίων της χώρας που κυκλοφόρησαν νωρίτερα φέτος.
Κάθε σελίδα περιέχει τυπωμένο το σχέδιο ενός ιστορικού ή θρησκευτικού μνημείου, η ενός δημοφιλούς τουριστικού προορισμού της χώρας, όπως το Δέλτα του Δούναβη, το όρος Σφίγγα, ή το Σουτσεάβα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων