20/09/2019 20/09/2019 Ένα βιβλίο με Κατηχήσεις του Επισκόπου Δέβας και Χουνεντοάρας, του Πατριαρχείου της Ρουμανίας, κ. Γουρία, διατίθεται δωρεάν σε κάθε οικογένεια της Επισκοπής. Τίτλος του βιβλίου είναι «Γνωρίστε την πίστη σας» και ήδη έχουν διανεμηθεί περίπου 90.000 αντίτυπα. Κάθε βιβλίο φέρει προσωπική χειρόγραφη αφιέρωση για την οικογένεια για την οποία προορίζεται, από τον ίδιο τον Επίσκοπο....
20 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:35

“Κανένα σπίτι χωρίς Κατήχηση”

Διαδώστε:
“Κανένα σπίτι χωρίς Κατήχηση”

Ένα βιβλίο με Κατηχήσεις του Επισκόπου Δέβας και Χουνεντοάρας, του Πατριαρχείου της Ρουμανίας, κ. Γουρία, διατίθεται δωρεάν σε κάθε οικογένεια της Επισκοπής.
Τίτλος του βιβλίου είναι «Γνωρίστε την πίστη σας» και ήδη έχουν διανεμηθεί περίπου 90.000 αντίτυπα.

Κάθε βιβλίο φέρει προσωπική χειρόγραφη αφιέρωση για την οικογένεια για την οποία προορίζεται, από τον ίδιο τον Επίσκοπο.

«Κάθε μέρα ο Θεοφιλέστατος βρίσκει χρόνο και υπογράφει προσωπικά κάθε αντίτυπο αυτού του βιβλίου, καθώς και τη συνημμένη επιστολή» σχολιάζει ο εκπρόσωπος της Επισκοπής. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης “Κανένα σπίτι χωρίς Κατήχηση”

Το 2020 αναμένεται να ξεκινήσει στην ίδια ρουμανική επισκοπή η διανομή δωρεάν μιας Καινής Διαθήκης επίσης σε κάθε οικογένεια

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων