26/03/2019 26/03/2019 Μήνυμα προς όλες τις μητέρες απέστειλε τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, ο Πατριάρχης Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ , με αφορμή τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Ο Πατριάρχης Ρουμανίας, ο οποίος χοροστάτησε στον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό του Βουκουρεστίου μίλησε για την αξία της μητρότητας, και της ανθρώπινης ζωής και ανέλυσε το μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα...
26 Μαρτίου, 2019 - 8:37
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2019 - 8:44

Ο Πατρ. Ρουμανίας για την αξία της μητρότητας

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Ρουμανίας για την αξία της μητρότητας

Μήνυμα προς όλες τις μητέρες απέστειλε τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, ο Πατριάρχης Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ , με αφορμή τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Ο Πατριάρχης Ρουμανίας, ο οποίος χοροστάτησε στον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό του Βουκουρεστίου μίλησε για την αξία της μητρότητας, και της ανθρώπινης ζωής και ανέλυσε το μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα του, επαναλαμβάνοντας για μία ακόμα φορά ότι η έκτρωση είναι μεγάλη αμαρτία.

Η Μητέρα του Θεού βοηθά αυτούς που στηρίζουν τη ζωή

Ο Πατριάρχης υπενθύμισε τη βοήθεια που προσφέρει η Παναγία σε όλους όσους φέρνουν στον κόσμο ή μεγαλώνουν παιδιά.

«Η Παρθένος στηρίζει τις γυναίκες που γεννούν, που γίνονται μητέρες, αλλά και όσες επιλέγουν να υιοθετήσουν και να αναθρέψουν ένα παιδί” τόνισε και πρόσθεσε, ότι παιδί έχει τη δυνατότητα να γίνει άγιος.

Ο ρόλος της Μητέρας του Θεού 

Στην ομιλία του, ο Πατριάρχης της Ρουμανίας αναφέρθηκε επίσης, στο διάλογο μεταξύ του Αρχαγγέλου Γαβριήλ και της ΠαναγίαςΟι λέξεις «Ιδού η δούλη του Κυρίου» σημαίνει, σύμφωνα με την Αυτού Αγιότητα, ότι η κατανοεί και υπακούει στον θέλημα του Κυρίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων