09/08/2022 09/08/2022 Στο πλαίσιο της εκστρατείας το “Τραπέζι της Χαράς”, ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ έκανε μια σημαντική δωρεά που περιελάμβανε την προσφορά τριών τόνων εμφιαλωμένου νερού στην ενορία Ονέστι. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Από Δευτέρα έως Σάββατο, εκατοντάδες άνθρωποι προσέρχονται στα κεντρικά γραφεία της ενορίας Ονέστι για να λαμβάνουν δωρεάν μεσημεριανό γεύμα, ένα μπουκάλι νερό και, μερικές...
09 Αυγούστου, 2022 - 16:57

Ο Πατριάρχης Ρουμανίας προσέφερε τρείς τόνους εμφιαλωμένου νερού στο πλαίσιο της εκστρατείας “Τραπέζι της Χαράς”

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ρουμανίας προσέφερε τρείς τόνους εμφιαλωμένου νερού στο πλαίσιο της εκστρατείας “Τραπέζι της Χαράς”

Στο πλαίσιο της εκστρατείας το “Τραπέζι της Χαράς”, ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ έκανε μια σημαντική δωρεά που περιελάμβανε την προσφορά τριών τόνων εμφιαλωμένου νερού στην ενορία Ονέστι.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Από Δευτέρα έως Σάββατο, εκατοντάδες άνθρωποι προσέρχονται στα κεντρικά γραφεία της ενορίας Ονέστι για να λαμβάνουν δωρεάν μεσημεριανό γεύμα, ένα μπουκάλι νερό και, μερικές φορές, φάρμακα. Στην τρέχουσα περίοδο, σε αυτά προστέθηκαν τα προσευχητάρια που πρόσφερε ο Μακαριώτατος κ.κ. Δανιήλ.

Η δωρεά του εμφιαλωμένου νερού έγινε με την υποστήριξη της Ενορίας Afumați II της Αρχιεπισκοπής Βουκουρεστίου. Ο π. Florin Ionică της ενορίας δήλωσε ότι ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ και οι εθελοντές της εκστρατείας «Τραπέζι της Χαράς» εκπληρώνουν την εντολή του Σωτήρα Ιησού Χριστού, ο οποίος είπε στους μαθητές να δώσουν φαγητό σε αυτούς που δεν έχουν.

Υπενθυμίζεται ότι το Πατριαρχείο Ρουμανίας έχει κάνει έκκληση για προσευχή για να τερματιστεί η ξηρασία στη χώρα. Αυτήν την περίοδο η γεωργία, ο τουρισμός αλλά και άλλοι τομείς πλήττονται από την έλλειψη βροχοπτώσεων. Μέχρι και η στάθμη του ποταμού Δούναβη έχει μειωθεί σε επικίνδυνο βαθμό. Πρόκειται για την χειρότερη ξηρασία τα τελευταία 30 χρόνια.

Με πληροφορίες από basilica ( Ștefana Totorcea)
Φωτογραφίες από basilica

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων