02/08/2022 03/08/2022 Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο για τα τριάντα χρόνια από την ενθρόνιση του, τα οποία συμπληρώνονται σήμερα, Τρίτη 2 Αυγούστου 2022, απέστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Αναλυτικά το συγχαρητήριο μήνυμα του Πατριάρχη Ρουμανίας: Μακαριώτατε, Με την ευκαιρία της τριακοστής επετείου από την ενθρόνιση της Μακαριοτητάς...
02 Αυγούστου, 2022 - 16:46
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2022 - 1:43

Ο Πατριάρχης Ρουμανίας συγχαίρει τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ρουμανίας συγχαίρει τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο για τα τριάντα χρόνια από την ενθρόνιση του, τα οποία συμπληρώνονται σήμερα, Τρίτη 2 Αυγούστου 2022, απέστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Αναλυτικά το συγχαρητήριο μήνυμα του Πατριάρχη Ρουμανίας:

Μακαριώτατε,

Με την ευκαιρία της τριακοστής επετείου από την ενθρόνιση της Μακαριοτητάς Σας ως Προκαθήμενου της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αλβανίας, εκφράζουμε, εκ μέρους των μελών της Ιεράς Συνόδου, του κλήρου και των πιστών της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας, θερμές ευχές για υγεία και κάθε επιτυχία στη ποιμαντική και ιεραποστολική δράση Σας.

Προσευχόμαστε στον Σωτήρα Χριστό, ποιμένα καὶ ἐπίσκοπον τῶν ψυχῶν ὑμῶν (Πέτρου Α’ 2:25), να σας χαρίζει ευλογημένα έτη, ειρήνη και πνευματική χαρά στην υπηρεσία της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Αλβανίας και της Ορθοδόξου Εκκλησίας παγκοσμίως.

Με μεγάλη εκτίμηση και αδελφική εν Χριστώ αγάπη,

† Δανιήλ,
Πατριάρχης της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας

 

(Φωτογραφία Αρχείου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων