16/05/2019 16/05/2019 Τη βαθιά του θλίψη για την τραγωδία στο κατηχητικό στη Σελευκούπολη της Συρίας εκφράζει με μήνυμά του και ο Πατριάρχης Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ. “Με βαθιά θλίψη έμαθα για την τρομοκρατική επίθεση” αναφέρει και προσθέτει: Παρακολουθούμε με μεγάλη ανησυχία ότι όλο και περισσότεροι χριστιανοί όλων των ηλικιών, από διάφορα μέρη του κόσμου πέφτουν θύματα ακραίων εκδηλώσεων...
16 Μαΐου, 2019 - 8:07

Πατρ. Δανιήλ: Πληθαίνουν τα κρούσματα βίας και μίσους

Διαδώστε:
Πατρ. Δανιήλ: Πληθαίνουν τα κρούσματα βίας και μίσους

Τη βαθιά του θλίψη για την τραγωδία στο κατηχητικό στη Σελευκούπολη της Συρίας εκφράζει με μήνυμά του και ο Πατριάρχης Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ.

“Με βαθιά θλίψη έμαθα για την τρομοκρατική επίθεση” αναφέρει και προσθέτει: Παρακολουθούμε με μεγάλη ανησυχία ότι όλο και περισσότεροι χριστιανοί όλων των ηλικιών, από διάφορα μέρη του κόσμου πέφτουν θύματα ακραίων εκδηλώσεων βίας και μίσους και δυστυχώς πολλές φορές η ίδια η πίστη γίνεται το επιχείρημα για αυτές τις ειδεχθείς πράξεις ενάντια στο ιερό δώρο της ζωής, που προέρχεται από τον Θεό”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων