15/03/2020 15/03/2020 Την περίοδο αυτή έχουμε μεγάλη ανάγκη από προσευχή και ενίσχυση της πίστης μας, τόνισε στο σημερινό του κήρυγμα από το Βουκουρέστι ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.  Ο Μακαριώτατος, αντλώντας παραδείγματα από την σημερινή ευαγγελική περικοπή, τόνισε τις ιδιαίτερες προσπάθειες που καταβάλουν οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι κληρικοί και όλοι όσοι συνδράμουν στο να περιοριστεί...
15 Μαρτίου, 2020 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2020 - 16:30

Πατρ. Ρουμανίας: “Να ενισχύσουμε την πίστη μας”

Διαδώστε:
Πατρ. Ρουμανίας: “Να ενισχύσουμε την πίστη μας”

Την περίοδο αυτή έχουμε μεγάλη ανάγκη από προσευχή και ενίσχυση της πίστης μας, τόνισε στο σημερινό του κήρυγμα από το Βουκουρέστι ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. 

Ο Μακαριώτατος, αντλώντας παραδείγματα από την σημερινή ευαγγελική περικοπή, τόνισε τις ιδιαίτερες προσπάθειες που καταβάλουν οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι κληρικοί και όλοι όσοι συνδράμουν στο να περιοριστεί η μετάδοση του ιού COVID-19.

“Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για προσευχή αυτή την περίοδο που η πανδημία δοκιμάζει πολλούς ανθρώπους. Την ίδια στιγμή καλούμαστε όλοι να εκφράσουμε την αδελφική μας συμπαράσταση σε όσους το έχουν ανάγκη, έτσι ώστε να ενισχύσουμε την πίστη τους προς τον Κύριο. Ακόμα κι αν οι άνθρωποι καλούνται να απομονωθούν, πρέπει να μετατρέψουν” την “απομόνωση” αυτή σε μια έντονη κοινωνία με τον Θεό μέσα από την προσευχή, σκεπτόμενοι το δώρο της ζωής και της υγείας”, αναφέρει μεταξύ άλλων.

Φωτογραφία: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων