16/04/2019 16/04/2019 Το ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Ανθίμου του Ιβηρίτου , στο Βουκουρέστι επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός της Γεωργίας Μαμούκα Μπαχτάτζε. Τον Γεωργιανό πολιτικό υποδέχθηκε ο Επίσκοπος Πλοεστίου της Ρουμανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, κ. Βαρλαάμ, τον οποίο ξενάγησε στους χώρους της Ιεράς Μονής, αλλά και στο μουσείο. Ο Επίσκοπος Βαρλαάμ μίλησε για τις καλές σχέσεις μεταξύ των δύο λαών...
16 Απριλίου, 2019 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2019 - 9:34

Στην Ι.Μ. του Αγίου Ανθίμου, ο πρωθυπουργός της Γεωργίας

Διαδώστε:
Στην Ι.Μ. του Αγίου Ανθίμου, ο πρωθυπουργός της Γεωργίας

Το ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Ανθίμου του Ιβηρίτου , στο Βουκουρέστι επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός της Γεωργίας Μαμούκα Μπαχτάτζε.

Τον Γεωργιανό πολιτικό υποδέχθηκε ο Επίσκοπος Πλοεστίου της Ρουμανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, κ. Βαρλαάμ, τον οποίο ξενάγησε στους χώρους της Ιεράς Μονής, αλλά και στο μουσείο.

Ο Επίσκοπος Βαρλαάμ μίλησε για τις καλές σχέσεις μεταξύ των δύο λαών και επεσήμανε ότι ο Άγιος Άνθιμος είναι μια γέφυρα μεταξύ Ρουμανίας και Γεωργίας.
“Ο Μητροπολίτης και μάρτυρας Άγιος Άνθιμος ο Ιβηρίτης ενώνει τα δύο έθνη. Αυτό το μοναστήρι είναι ένας Ιερός τόπος που εκφράζει την αδελφοσύνη του γεωργιανού και του ρουμανικού λαού” τόνισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων