06/06/2021 15/06/2021 Του Νίκου Οικονόμου / ope.gr Συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα στην Αστυνομική Ακαδημία του Βουκουρεστίου, η εκστρατεία αιμοδοσίας με την ονομασία «Δώστε αίμα, σώστε μια ζωή!» του Πατριαρχείου Ρουμανίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα, σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων, συγκεντρώθηκαν 170 λίτρα αίματος από 350 δωρητές. Οι δράσεις αιμοδοσίας συνεχίζονται κάθε Τετάρτη έως...
06 Ιουνίου, 2021 - 17:56
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2021 - 9:08

Συνεχίζεται η εκστρατεία αιμοδοσίας του Πατριαρχείου Ρουμανίας

Διαδώστε:
Συνεχίζεται η εκστρατεία αιμοδοσίας του Πατριαρχείου Ρουμανίας
  • Του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

Συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα στην Αστυνομική Ακαδημία του Βουκουρεστίου, η εκστρατεία αιμοδοσίας με την ονομασία «Δώστε αίμα, σώστε μια ζωή!» του Πατριαρχείου Ρουμανίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα, σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων, συγκεντρώθηκαν 170 λίτρα αίματος από 350 δωρητές. Οι δράσεις αιμοδοσίας συνεχίζονται κάθε Τετάρτη έως τις 16 Ιουνίου 2021 και πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Κέντρο Μετάγγισης Αίματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας καθώς και με το Κέντρο Μετάγγισης Αίματος του Βουκουρεστίου.

H εκστρατεία αιμοδοσίας με την ονομασία «Δώσε αίμα, σώσε μια ζωή!» ξεκίνησε το 2013 με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Συνολικά, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 19.000 λίτρα αίματος από περισσότερους από 35.000 εθελοντές.

Στην Ρουμανία, λιγότερο από το 2% του πληθυσμού προσφέρει αίμα, σε σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο του 10%.

Δείτε φωτογραφίες από την αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πατριαρχείο Ρουμανίας: «Δώστε αίμα, σώστε μια ζωή!»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων