20/11/2023 20/11/2023 Στα λευκά ντύθηκαν Ιερές Μονές της Μητρόπολης Μολδαβίας και Μπουκοβίνης στη Ρουμανία καθώς τα πρώτα χιόνια έπεσαν στην περιοχή δημιουργώντας ένα μοναδικό τοπίο ομορφιά το οποίο δεν άφησε απαρατήρητο ο φωτογραφικός φακός.  Το πρώτο χιόνι δεν περίμενε πολύ σε ορισμένες περιοχές της βορειοανατολικής Ρουμανία, ειδικά στις περιφέρειες Ιασίου, Σουτσεάβα και Νεάμτ, όπου το χιόνι ξεκίνησε...
20 Νοεμβρίου, 2023 - 9:57
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2023 - 10:07

Το πρώτο χιόνι έντυσε στα λευκά μοναστήρια στη Ρουμανία (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Το πρώτο χιόνι έντυσε στα λευκά μοναστήρια στη Ρουμανία (ΦΩΤΟ)

Στα λευκά ντύθηκαν Ιερές Μονές της Μητρόπολης Μολδαβίας και Μπουκοβίνης στη Ρουμανία καθώς τα πρώτα χιόνια έπεσαν στην περιοχή δημιουργώντας ένα μοναδικό τοπίο ομορφιά το οποίο δεν άφησε απαρατήρητο ο φωτογραφικός φακός. 

Το πρώτο χιόνι δεν περίμενε πολύ σε ορισμένες περιοχές της βορειοανατολικής Ρουμανία, ειδικά στις περιφέρειες Ιασίου, Σουτσεάβα και Νεάμτ, όπου το χιόνι ξεκίνησε να πέφτει το βράδυ της Παρασκευής και συνεχίστηκε όλη την ημέρα του Σαββάτου, καλύπτοντας τα πάντα στα λευκά.

Από Μονή Sihăstria:

Εικόνες από τη Μονή Πούτνα: 

Η Μονή Νεάμτ ή η «Ιερουσαλήμ της Ρουμανικής Ορθοδοξίας» σκεπάστηκε από το πρώτο χιόνι το Σάββατο:

Από τη Μονή Γκόλια:

Παχύ στρώμα χιονιού κάλυψε τα πάντα και στη Μονή του Τιμίου Σταυρού, το μοναστήρι των Ρουμάνων Ηρώων: 

Πηγή: Basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων