29/09/2022 29/09/2022 Κόπους μιας ζωής έχασε τρίτεκνη οικογένεια της οποίας το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες στις 17 Σεπτεμβρίου, στην κομητεία Μπακάου. Τα τρία παιδιά χαίρουν άκρας υγείας, ενώ η γιαγιά χρειάσθηκε να διακοσμηθεί στο νοσοκομείο. Σε αυτό το πλαίσιο, Ο Σύλλογος Ρουμάνων Χριστιανών-Ορθοδόξων Φοιτητών (ASCOR) Μπακάου σε συνεργασία με τον Κοινωνικό-Φιλανθρωπικό Τομέα της Αρχιεπισκοπής Ρώμαν και Μπακάου...
29 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:31
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2022 - 12:36

Τρίτεκνη οικογένεια αποκτά νέο σπίτι μετά από πυρκαγιά

Διαδώστε:
Τρίτεκνη οικογένεια αποκτά νέο σπίτι μετά από πυρκαγιά

Κόπους μιας ζωής έχασε τρίτεκνη οικογένεια της οποίας το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες στις 17 Σεπτεμβρίου, στην κομητεία Μπακάου. Τα τρία παιδιά χαίρουν άκρας υγείας, ενώ η γιαγιά χρειάσθηκε να διακοσμηθεί στο νοσοκομείο. Σε αυτό το πλαίσιο, Ο Σύλλογος Ρουμάνων Χριστιανών-Ορθοδόξων Φοιτητών (ASCOR) Μπακάου σε συνεργασία με τον Κοινωνικό-Φιλανθρωπικό Τομέα της Αρχιεπισκοπής Ρώμαν και Μπακάου ξεκίνησε φιλανθρωπική δράση υποστήριξης.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

«Θέλουμε αυτή η οικογένεια να αποκτήσει ένα νέο σπίτι. Έτσι κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και θέλουμε να τη βοηθήσουμε να ξεπεράσει αυτό το βάρος όσο το δυνατόν γρηγορότερα», δήλωσαν εκπρόσωποι του ASCOR Μπακάου, και πρόσθεσε: «Εκτός από τα απαραίτητα κεφάλαια, χρειαζόμαστε ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, καθώς και εθελοντές που να μπορούν να μας στηρίξουν στην ανέγερση του σπιτιού. Μαζί με τα αδέρφια και τους γείτονες της οικογένειας, θα φτιάξουμε ένα νέο σπίτι για αυτά τα παιδιά».

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι δωρεές τροφίμων, ρούχων και ανθρώπων για να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες στο εργοτάξιο του νέου σπιτιού δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Χρειάζονται ωστόσο κεφάλαια και εργαζομένους, όπως ανακοίνωσαν. Οι δωρεές υλικών συγκεντρώνονται στα κεντρικά γραφεία της ASCOR Μπακάου στον προαύλιο χώρο του «Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή» (τηλ.: 0756564868).

Λογαριασμός: RO08BTRLRONCRT0CI4016201 (Lei)
Λογαριασμός: RO52BTRLEURCRT0CI4016201 (Ευρώ)
Swift: BTRLRO22
Αιτιολογία: Negru Ion

Φωτογραφία: ASCOR Bacău

Με πληροφορίες από basilica (Ștefana Totorcea)

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων