05/07/2020 05/07/2020 Στην ενίσχυση μαθητών από τις περιοχής του Βασλούι με 59 tablet και 50 φορητούς υπολογιστές προχώρησε η Μητρόπολη εν Γερμανία και Δυτική Ευρώπη του Πατριαρχείου της Ρουμανίας. Η φιλανθρωπική αυτή κίνηση της Μητρόπολης πραγματοποιήθηκε ύστερα από τη συλλογή των απαραίτητων οικονομικών πόρων για την αγορά του συγκεκριμένου υλικού. Σκοπός την δράσης αυτής είναι όλα τα παιδιά...
05 Ιουλίου, 2020 - 10:23

Υποτροφίες για τα φτωχά παιδιά της Μολδαβίας

Διαδώστε:
Υποτροφίες για τα φτωχά παιδιά της Μολδαβίας

Στην ενίσχυση μαθητών από τις περιοχής του Βασλούι με 59 tablet και 50 φορητούς υπολογιστές προχώρησε η Μητρόπολη εν Γερμανία και Δυτική Ευρώπη του Πατριαρχείου της Ρουμανίας.

Η φιλανθρωπική αυτή κίνηση της Μητρόπολης πραγματοποιήθηκε ύστερα από τη συλλογή των απαραίτητων οικονομικών πόρων για την αγορά του συγκεκριμένου υλικού. Σκοπός την δράσης αυτής είναι όλα τα παιδιά να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο ίντερνετ προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες που επιβάλει το σύγχρονο σχολείο.

“Οι μαθητές που έλαβαν τις συγκεκριμένες συσκευές προέρχονται από πολύτεκνες και οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες”, τόνισε εκπρόσωπος της Μητρόπολης, ενώ αναφέρθηκε στη σημαντική εκστρατεία που έχει ξεκινήσει η Μητρόπολη με τίτλο “Υποτροφίες για τα φτωχά παιδιά της Μολδαβίας.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμβάλουν στην ενίσχυση αυτής της πρωτοβουλία της Μητρόπολης μας καθώς επίσης και όλους όσους εργάστηκαν για να εντοπίσουν τους μαθητές αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη”, καταλήγει η ανακοίνωση της Μητρόπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων