14/03/2021 14/03/2021 Χθες, Σάββατο 13 Μαρτίου η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου κατέγραψε δύο περιπτώσεις διάρρηξης και παραβίασης σε δύο Ιερούς Ναούς στο έδαφος του δήμου Strpce σύμφωνα με τα τοπικά μέσα. Η πρώτη υπόθεση καταγράφηκε το πρωί, στο χωριό Drajkovce στην εκκλησία των Αγίων 40 Μαρτύρων, όταν, όπως αναφέρεται, άγνωστα άτομα μπήκαν βίαια στην εκκλησία και έκλεψαν αρκετές...
14 Μαρτίου, 2021 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2021 - 15:00

Άγνωστοι διέρρηξαν Ιερούς Ναούς του Κοσσυφοπεδίου

Διαδώστε:
Άγνωστοι διέρρηξαν Ιερούς Ναούς του Κοσσυφοπεδίου

Χθες, Σάββατο 13 Μαρτίου η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου κατέγραψε δύο περιπτώσεις διάρρηξης και παραβίασης σε δύο Ιερούς Ναούς στο έδαφος του δήμου Strpce σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Η πρώτη υπόθεση καταγράφηκε το πρωί, στο χωριό Drajkovce στην εκκλησία των Αγίων 40 Μαρτύρων, όταν, όπως αναφέρεται, άγνωστα άτομα μπήκαν βίαια στην εκκλησία και έκλεψαν αρκετές χιλιάδες δηνάρια σε μετρητά.

Η δεύτερη υπόθεση κατατέθηκε στην περιοχή Donja Bitinja στη νότια περιοχή του Κοσόβου, όπου κατεδαφίστηκε η πόρτα της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου και δεν είναι γνωστό ακόμη τι κλάπηκε.

Η αστυνομία δήλωσε ότι διερευνώνται και οι δύο περιπτώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες είχε σημειωθεί παρόμοιος βανδαλισμός στην Εκκλησία του Αγίου Πέτρου και στο Εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας.  Διαβάστε εδώ αναλυτικά το σχετικό ρεπορτάζ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων