14/04/2020 14/04/2020 Έκκληση προς την κυβέρνηση της χώρας να επιτρέψει την πρόσβαση των πιστών τους ναούς της χώρας κατά τη διάρκεια της Μεγάλης  Εβδομάδας απηύθυνε η Ιερά Σύνοδος της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Με ανακοίνωσή της ζητεί την αναστολή της απόφασης για απαγόρευση της κυκλοφορίας τις ημέρες του Πάσχα, που ισχύει από τις 5 το πρωί έως τις...
14 Απριλίου, 2020 - 9:16
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2020 - 9:39

Αναστολή της απαγόρευσης κυκλοφορίας ζητεί το Πατρ. Σερβίας

Διαδώστε:
Αναστολή της απαγόρευσης κυκλοφορίας ζητεί το Πατρ. Σερβίας

Έκκληση προς την κυβέρνηση της χώρας να επιτρέψει την πρόσβαση των πιστών τους ναούς της χώρας κατά τη διάρκεια της Μεγάλης  Εβδομάδας απηύθυνε η Ιερά Σύνοδος της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Με ανακοίνωσή της ζητεί την αναστολή της απόφασης για απαγόρευση της κυκλοφορίας τις ημέρες του Πάσχα, που ισχύει από τις 5 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, έτσι ώστε οι ορθόδοξοι Χριστιανοί που δεν είναι σε απομόνωση και δεν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να μπορούν να επισκέπτονται τους ναού.
Επιπλέον, στέλνουν μήνυμα συμπαράστασης και αδελφικής αγάπης και αλληλεγγύης στον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιο, ο οποίος κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα την περασμένη Κυριακή, με την κατηγορία ότι παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα. Οι Σέρβοι Ιεράρχες εκφράζουν την έντονη αντίδρασή τους για τη στάση της κυβέρνησης του Μαυροβουνίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων