27/10/2020 27/10/2020 Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος, ο οποίος αναρρώνει από πνευμονία που προκλήθηκε από τον κορωνοϊό, όπως αναφέρει η τελευταία επίσημη ανακοίνωση της Μητροπόλεως. Σύμφωνα με την ιατρική ομάδα, ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος ανακάμπτει αργά, αλλά σύμφωνα με την προβλεπόμενη πορεία, ωστόσο δεν μπορούν να πουν ακόμα με βεβαιότητα πότε...
27 Οκτωβρίου, 2020 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2020 - 10:41

Αργή αλλά σταθερή η ανάρρωση του Μητρ. Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Αργή αλλά σταθερή η ανάρρωση του Μητρ. Μαυροβουνίου

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος, ο οποίος αναρρώνει από πνευμονία που προκλήθηκε από τον κορωνοϊό, όπως αναφέρει η τελευταία επίσημη ανακοίνωση της Μητροπόλεως.

Σύμφωνα με την ιατρική ομάδα, ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος ανακάμπτει αργά, αλλά σύμφωνα με την προβλεπόμενη πορεία, ωστόσο δεν μπορούν να πουν ακόμα με βεβαιότητα πότε θα είναι σε θέση να εξέλθει από το νοσοκομείο

“Η φύση της νόσου και η ηλικία του ασθενούς εξακολουθούν να είναι παράγοντες που μας θυμίζουν να είμαστε προσεκτικοί και υπομονετικοί, καθώς και να αξιολογούμε την κατάσταση τους ασθενούς από μέρα σε μέρα” τονίζεται και προστίθεται ότι “ο Μητροπολίτης βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση και υποβάλλεται σε ειδική θεραπευτική αγωγή. Βρίσκεται στο νοσοκομείο από τις 6 Οκτωβρίου”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων