30/10/2020 30/10/2020 Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυρουβουνίου και Παραθαλασσίας, του ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του με την προστασία της Ορθοδοξίας στο πολύπαθο Μαυροβούνιο. “Αυτή είναι μια από τις πιο θλιβερές μέρες για την Εκκλησία μας. Μεγάλη απώλεια και μεγάλη θλίψη. Ένας καλός άνθρωπος και ένας μεγάλος Θεολόγος. Δεν το περιμέναμε, ελπίζαμε ότι...
30 Οκτωβρίου, 2020 - 13:33

“Αυτή είναι μια από τις πιο θλιβερές μέρες για την Εκκλησία μας”

Διαδώστε:
“Αυτή είναι μια από τις πιο θλιβερές μέρες για την Εκκλησία μας”

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυρουβουνίου και Παραθαλασσίας, του ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του με την προστασία της Ορθοδοξίας στο πολύπαθο Μαυροβούνιο.

“Αυτή είναι μια από τις πιο θλιβερές μέρες για την Εκκλησία μας. Μεγάλη απώλεια και μεγάλη θλίψη. Ένας καλός άνθρωπος και ένας μεγάλος Θεολόγος. Δεν το περιμέναμε, ελπίζαμε ότι όλα θα τελειώσουν καλά. Είθε ο Θεός να του δώσει αιώνια ευδαιμονία” δήλωσε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος.

“Μόλις έμαθα τα νέα για τον θάνατο του Μητροπολίτη μας Αμφιλόχιου. Αν και εμείς ως άνθρωποι είμαστε λυπημένοι, είμαι πεπεισμένος ότι η Εκκλησία έχει αποκτήσει σήμερα έναν άγιο! Προσευχήσου Επίσκοπέ μας, τώρα που είσαι στο Βασίλειο των Ουρανών για το Μαυροβούνιό σου” σχολίασε από την πλευρά του ο Ζντράβκο Κιρπακόβοτς,  υποψήφιος πρωθυπουργός στη νέα κυβέρνηση του Μαυροβουνίου.

“Μακάρι η είδηση αυτή να μην ήταν αλήθεια. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στον Πατριάρχη και στον σερβικό λαό” υπογράμμισε ο πρόεδρος της Σερβίας Αλ. Βούτσιτς ενώ τη θλίψη του εξέφρασε και ο Πρίγκιπας Φίλιππος Καρατζόρτζεβιτς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων