11/02/2021 13/02/2021 Στις πληγείσες περιοχές από τον σεισμό του Δεκεμβρίου στην Κροατία πραγματοποίησαν επίσκεψη πολιτικοί αξιωματούχοι. Ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Γκορνιοκαρλοβικίου (Άνω Κάρλοβατς)  κ. Γεράσιμος έδειξε στους φιλοξενούμενους τους Ιερούς Ναούς που καταστράφηκαν από τον σεισμό όπως τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα του Θαυματουργού και την Εκκλησία της Γεννήσεως της Θεοτόκου.  Στην αυτοψία στους Ναούς συμμετείχε ο...
11 Φεβρουαρίου, 2021 - 16:32
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2021 - 15:21

Αυτοψία αξιωματούχων στις περιοχές που επλήγησαν από τον σεισμό στην Κροατία

Διαδώστε:
Αυτοψία αξιωματούχων στις περιοχές που επλήγησαν από τον σεισμό στην Κροατία

Στις πληγείσες περιοχές από τον σεισμό του Δεκεμβρίου στην Κροατία πραγματοποίησαν επίσκεψη πολιτικοί αξιωματούχοι.

Ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Γκορνιοκαρλοβικίου (Άνω Κάρλοβατς)  κ. Γεράσιμος έδειξε στους φιλοξενούμενους τους Ιερούς Ναούς που καταστράφηκαν από τον σεισμό όπως τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα του Θαυματουργού και την Εκκλησία της Γεννήσεως της Θεοτόκου. 

Στην αυτοψία στους Ναούς συμμετείχε ο πρέσβης της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης στην Κροατία, ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας καθώς και σύμβουλοι του και μέλη του Κοινοβουλίου ενώ τους υποδέχτηκαν εκτός από τον Πανιερώτατο, ιερείς από τις πληγείσες περιοχές.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συνομίλησαν και με τους πιστούς των περιοχών και διαπίστωσαν τα προβλήματα και τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί ενώ οι αξιωματούχοι δεσμεύτηκαν στον Επίσκοπο κ. Γεράσιμο για την βοήθεια στην ανοικοδόμηση των Ναών και στην παροχή οποιασδήποτε βοήθειας στους ανθρώπους που υποφέρουν. Τέλος, εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους σε όλους τους πληγέντες.

Δείτε ακόμα:

Κροατία: Καταστράφηκε ολοσχερώς Ναός 200 ετών

Η Κροατία μετρά τις πληγές της

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων