30/03/2023 30/03/2023 Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος έκανε αυτοψία στις εργασίες που γίνονται στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Στάνεβιτσι (Stanjevići). Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιωαννίκιος, επιθεώρησε τις εργασίες για τη διευθέτηση του χώρου για τη Βιβλιοθήκη που αποτελεί κληροδότημα του Μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Αμφιλόχιου. Στη συνάντηση που ακολούθησε, οι μελετητές, οι εργολάβοι και οι εποπτικές αρχές υπέβαλαν έκθεση...
30 Μαρτίου, 2023 - 14:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2023 - 14:46

Αυτοψία Μητροπολίτη Μαυροβουνίου στις εργασίες στην Ιερά Μονή Στάνεβιτσι

Διαδώστε:
Αυτοψία Μητροπολίτη Μαυροβουνίου στις εργασίες στην Ιερά Μονή Στάνεβιτσι

Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος έκανε αυτοψία στις εργασίες που γίνονται στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Στάνεβιτσι (Stanjevići).

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιωαννίκιος, επιθεώρησε τις εργασίες για τη διευθέτηση του χώρου για τη Βιβλιοθήκη που αποτελεί κληροδότημα του Μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Αμφιλόχιου.

Στη συνάντηση που ακολούθησε, οι μελετητές, οι εργολάβοι και οι εποπτικές αρχές υπέβαλαν έκθεση στον Μητροπολίτη κ. Ιωαννίκιο για τα σχέδια και τη δυναμική των εργασιών για την ολοκλήρωση του έργου, το οποίο ελπίζουν ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Μετά το τέλος των εργασιών θα ξεκινήσει η διαδικασία καταλαγογράφησης και τοποθέτησης των βιβλίων στα ράφια.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από mitropolija

Διαβάστε ακόμη: Επίσκεψη Μητροπολίτη Ιωαννίκιου σε Ιερές Μονές του Μαυροβουνίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων