19/09/2021 19/09/2021 Ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο έκανε χθες το πρωί του Σαββάτου, 18 Σεπτεμβρίου 2021, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Βουδίμλιε-Νίκσιτς κ. Μεθόδιος, στο πεδίο Kapino στο Νίκσιτς, στο πλαίσιο του παραδοσιακού Κυπέλλου Αλεξιπτωτιστών. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:     Ο Επίσκοπος κάνει αλεξίπτωτο από το 2016 και είναι πια γνωστός γι’ αυτό του το χόμπι. Μάλιστα, στο twitter, κάτω από βίντεο...
19 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:50
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2021 - 16:15

Ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο λίγο πριν την Ενθρόνιση

Διαδώστε:
Ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο λίγο πριν την Ενθρόνιση

Ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο έκανε χθες το πρωί του Σαββάτου, 18 Σεπτεμβρίου 2021, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Βουδίμλιε-Νίκσιτς κ. Μεθόδιος, στο πεδίο Kapino στο Νίκσιτς, στο πλαίσιο του παραδοσιακού Κυπέλλου Αλεξιπτωτιστών.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Ο Επίσκοπος κάνει αλεξίπτωτο από το 2016 και είναι πια γνωστός γι’ αυτό του το χόμπι. Μάλιστα, στο twitter, κάτω από βίντεο που τον δείχνει να πέφτει με το αλεξίπτωτο, κάποιος περιέγραψε: «Ο Επίσκοπος Μεθόδιος σήμερα το πρωί στο πεδίο Kapino. Το γεράκι μας!».

Σας υπενθυμίζουμε ότι η ενθρόνιση του νεοεκλεγέντος Επισκόπου Βουδίμλιε-Νίκσιτς θα γίνει στις 26 Σεπτεμβρίου στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου (Đurđevi Stupovi), κοντά στο Berane, από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας Πορφύριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων