18/02/2021 21/02/2021 Ευχές για μακροημέρευση και καρποφόρο έργο κατά την επερχόμενη θητεία του ως νέος Πατριάρχης Σερβίας, εκφράζει προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Ζάγκρεμπ και Λιουμπλιάνας κ. Πορφύριο ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς μέσω μηνύματος του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ άλλων, επισημαίνει ότι στο παρελθόν ο Σερβικός λαός έχει καθοδηγηθεί από σπουδαίους Αρχιεπισκόπους και Πατριάρχες “που γνώριζαν...
18 Φεβρουαρίου, 2021 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2021 - 3:05

Ευχές Προέδρου Βούτσιτς στον νέο Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
Ευχές Προέδρου Βούτσιτς στον νέο Πατριάρχη Σερβίας

Ευχές για μακροημέρευση και καρποφόρο έργο κατά την επερχόμενη θητεία του ως νέος Πατριάρχης Σερβίας, εκφράζει προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Ζάγκρεμπ και Λιουμπλιάνας κ. Πορφύριο ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς μέσω μηνύματος του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μεταξύ άλλων, επισημαίνει ότι στο παρελθόν ο Σερβικός λαός έχει καθοδηγηθεί από σπουδαίους Αρχιεπισκόπους και Πατριάρχες “που γνώριζαν πώς να διατηρήσουν την πίστη, την τιμή και την εικόνα του λαού μας σε δύσκολες στιγμές και να ανταποκριθούν στους πειρασμούς που βρισκόταν μπροστά τους”.

Επίσης, ο Πρόεδρος Βούτσιτς στο μήνυμα του υπογραμμίζει την δύσκολη αλλά και τιμητική ευθύνη που αναλαμβάνει ο νέος Πατριάρχης Σερβίας με σκοπό την διατήρηση της ενότητας της Εκκλησίας της Σερβίας και της πίστης του λαού, εκφράζοντας παράλληλα την διαβεβαίωση ότι θα εργαστεί προς όφελος όλων των ανθρώπων που χαρακτηρίζονται από καλή πίστη και καλή θέληση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Μητροπολίτης Ζάγκρεμπ Πορφύριος νέος Πατριάρχης Σερβίας – Χαρμόσυνα ήχησαν οι καμπάνες στο Βελιγράδι

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων