28/01/2022 28/01/2022 Την ευλογία του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο πήρε ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος αφού παρευρέθηκε στη Θεία Λειτουργία με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Σάββα, γευμάτησε με τον Μακαριώτατο. Ο 34χρονος τενίστας και οι γονείς του παρακολούθησαν την Πέμπτη τη λειτουργία στον ιερό ναό του Αγίου Σάββα, την ημέρα που εορτάζεται η μνήμη του μεγαλύτερου...
28 Ιανουαρίου, 2022 - 20:45

Γεύμα Τζόκοβιτς με τον Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
Γεύμα Τζόκοβιτς με τον Πατριάρχη Σερβίας

Την ευλογία του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο πήρε ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος αφού παρευρέθηκε στη Θεία Λειτουργία με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Σάββα, γευμάτησε με τον Μακαριώτατο.

Ο 34χρονος τενίστας και οι γονείς του παρακολούθησαν την Πέμπτη τη λειτουργία στον ιερό ναό του Αγίου Σάββα, την ημέρα που εορτάζεται η μνήμη του μεγαλύτερου αγίου της Σερβίας.
Μετά τη θεία λειτουργία, ο Τζόκοβιτς και οι γονείς του κάθισαν σε γεύμα που τους παράθεσε ο Πατριάρχης Σερβίας, Πορφύριος.

Στην εκκλησία του Βελιγραδίου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον διάσημο τενίστα και ο ίδιος δεν βαρέθηκε να δίνει αυτόγραφα και να φωτογραφίζεται.

«Σήμερα, μαζί με εκατοντάδες άλλους πιστούς παρακολουθήσαμε τη θεία λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Σάββα, στην οποία λειτούργησε ο Πατριάρχης της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Πορφύριος, στην άγια μνήμη του Αγίου Σάββα.

Είναι ό,τι καλύτερο να περνάς τις γιορτές με την οικογένειά σου και να βλέπεις παιδιά να χαμογελάνε που είδαν τον Νόβακ! Καλό Άγιο Σάββα σε όλους τους πιστούς!» έγραψε ο πατέρας του Τζόκοβιτς, Σέρτζαν στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Παρουσία Τζόκοβιτς ο εορτασμός του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @srdjandjokovic_

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων