12/04/2019 12/04/2019 Με την ευλογία του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου άρχισε η λειτουργία της Σχολής “Προετοιμασίας για Γάμο” στον Ιερό Ναό της Γεννήσεως στο Ζεμούν του Βελιγραδίου. Με αφορμή την έναρξη της Σχολής, ο Ιερέας Νεμπόισα Τοπόλιτς εκφώνησε ομιλία με θέμα “Η Ιερότητα του γάμου στην παράδοση της Ορθόδοξης Εκκλησίας”. “Ο Ορθόδοξος γάμος δεν είναι συνθήκη. Το...
12 Απριλίου, 2019 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2019 - 10:36

Η Ιερότητα του γάμου στην παράδοση της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Διαδώστε:
Η Ιερότητα του γάμου στην παράδοση της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Με την ευλογία του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου άρχισε η λειτουργία της Σχολής “Προετοιμασίας για Γάμο” στον Ιερό Ναό της Γεννήσεως στο Ζεμούν του Βελιγραδίου. Με αφορμή την έναρξη της Σχολής, ο Ιερέας Νεμπόισα Τοπόλιτς εκφώνησε ομιλία με θέμα “Η Ιερότητα του γάμου στην παράδοση της Ορθόδοξης Εκκλησίας”.

“Ο Ορθόδοξος γάμος δεν είναι συνθήκη. Το ζήτημα του γάμου θα πρέπει να προσεγγιστεί σοβαρά και ώριμα” τόνισε και πρόσθεσε ότι τα μυστικά ενός επιτυχημένου γάμου είναι ο σεβασμός, το ενδιαφέρον και ο χρόνος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων