07/04/2020 07/04/2020 Συνεπής στο φιλανθρωπικό της έργο, η Μητρόπολη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη κ. Αμφιλόχιου στηρίζει εμπράκτως τα νοσοκομεία της χώρας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την πανδημία. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση καταβλήθηκαν χρήματα ώστα να αγοραστεί ο απαραίτητος τεχνικός εξοπλισμός που απαιτείται για την λειτουργία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, έτσι ώστε το Μαυροβούνιο να μπορέσει...
07 Απριλίου, 2020 - 9:21
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2020 - 9:23

Η Μητρ. Μαυροβουνίου ενισχύει τα νοσοκομεία

Διαδώστε:
Η Μητρ. Μαυροβουνίου ενισχύει τα νοσοκομεία

Συνεπής στο φιλανθρωπικό της έργο, η Μητρόπολη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη κ. Αμφιλόχιου στηρίζει εμπράκτως τα νοσοκομεία της χώρας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την πανδημία.
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση καταβλήθηκαν χρήματα ώστα να αγοραστεί ο απαραίτητος τεχνικός εξοπλισμός που απαιτείται για την λειτουργία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, έτσι ώστε το Μαυροβούνιο να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση .
Ο εξοπλισμός θα μεταφερθεί στα νοσοκομεία του Τσέτινιε, του Νίκσιτς και της Ποντγκόριτσα σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων