12/11/2020 12/11/2020 Μετά τον Πανιερώτατο Επίσκοπο Μπουένος Άιρες και Νότιο-Κεντρικής Αμερικής του Πατριαρχείου Σερβίας, κ. Κύριλλο, που πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου της Ποντγκόριτσα χθες το βράδυ (Τετάρτης, 11ης Νοεμβρίου), προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη Θεία Λειτουργία που τέλεσε την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, άλλος ένας ιερέας βρέθηκε...
12 Νοεμβρίου, 2020 - 14:24
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2020 - 14:09

Ιερέας ανακρίνεται στο Μαυροβούνιο για την τέλεση Θ. Λειτουργίας

Διαδώστε:
Ιερέας ανακρίνεται στο Μαυροβούνιο για την τέλεση Θ. Λειτουργίας

Μετά τον Πανιερώτατο Επίσκοπο Μπουένος Άιρες και Νότιο-Κεντρικής Αμερικής του Πατριαρχείου Σερβίας, κ. Κύριλλο, που πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου της Ποντγκόριτσα χθες το βράδυ (Τετάρτης, 11ης Νοεμβρίου), προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη Θεία Λειτουργία που τέλεσε την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, άλλος ένας ιερέας βρέθηκε σήμερα να ανακρίνεται από την αστυνομία του Μαυροβουνίου. Ο λόγος για τον πρωθιερέα Μπράνκο Βουάτσιτς, που κλήθηκε προς ανάκριση, σήμερα, λόγω της Θείας Λειτουργίας και του τρισαγίου που τέλεσε στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Αμφιλοχίου, του Αγίου Δημητρίου (με το παλαιό ημερολόγιο), στον ίδιο ναό.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τους δύο Ιερείς που αναφέραμε είχε προσαχθεί και ο πρωτοπρεσβύτερος Ντάλιμπορ Μιλάκοβιτς.

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων