13/12/2019 13/12/2019 Με Διευθυντές Σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Βελιγραδίου είχε συνάντηση χθες ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Ο Μακαριώτατος υποδέχτηκε με θερμά λόγια τους Διευθυντές, αναφέροντας πως το λειτούργημα που επιτελούν έχει μεγάλη σημασία για τη διαμόρφωση του παιδιού. Παράλληλα τόνισε και τη συμβολή τους στη διατήρηση του Ορθόδοξου φρονήματος των νέων. Στη συνέχεια αναφέρθηκε...
13 Δεκεμβρίου, 2019 - 14:17
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2019 - 14:44

Με Διευθυντές Σχολείων συναντήθηκε ο Πατρ. Σερβίας

Διαδώστε:
Με Διευθυντές Σχολείων συναντήθηκε ο Πατρ. Σερβίας

Με Διευθυντές Σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Βελιγραδίου είχε συνάντηση χθες ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος.

Ο Μακαριώτατος υποδέχτηκε με θερμά λόγια τους Διευθυντές, αναφέροντας πως το λειτούργημα που επιτελούν έχει μεγάλη σημασία για τη διαμόρφωση του παιδιού. Παράλληλα τόνισε και τη συμβολή τους στη διατήρηση του Ορθόδοξου φρονήματος των νέων. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της θρησκείας σήμερα και στο πώς αυτή μπορεί να συμβαδίσει με την επιστήμη.

Από τη πλευρά του ο υπεύθυνος του Πατριαρχείο για θέματα εκπαίδευσης, Δρ. Ντράγκομιρ Σάντο, τόνισε την καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του υπουργείου Παιδείας και της Εκκλησίας της Σερβίας.

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης, ακολούθησε πρόγραμμα με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια από χορωδία μουσικού σχολείου της σερβικής πρωτεύουσας.

Στο τέλος ο  Μακαριώτατος προσέφερε ευλογίες σε όλους τους Διευθυντές και τους υπόλοιπους παριστάμενους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων