03/06/2019 03/06/2019 Με τον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Άλ Άσαντ συναντήθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Τον Πατριάρχη κ.κ. Ειρηναίο συνόδευε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Ο κ. Άσαντ καλωσόρισε τον Πατριάρχη Σερβίας και αναφέρθηκε στα δεινά που έχει υποστεί ο Συριακός λαός κατά τα τελευταία χρόνια από τις πολεμικές συγκρούσεις. Από τη πλευρά του ο...
03 Ιουνίου, 2019 - 17:50

Με τον Άσαντ συναντήθηκε ο Πατρ. Σερβίας

Διαδώστε:
Με τον Άσαντ συναντήθηκε ο Πατρ. Σερβίας

Με τον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Άλ Άσαντ συναντήθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Τον Πατριάρχη κ.κ. Ειρηναίο συνόδευε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης.

Ο κ. Άσαντ καλωσόρισε τον Πατριάρχη Σερβίας και αναφέρθηκε στα δεινά που έχει υποστεί ο Συριακός λαός κατά τα τελευταία χρόνια από τις πολεμικές συγκρούσεις.

Από τη πλευρά του ο Πατριάρχης κ.κ. Ειρηναίος ευχαρίστησε τον σύριο Πρόεδρο για την υποδοχή που του επιφύλαξε και τόνισε την πεποίθηση του ότι η Συρία θα βγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται και θα αποτελέσει πόλο σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων