24/04/2024 24/04/2024 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Λίπλιανης κ. Δοσίθεος συμμετείχε, χθες, στη συνάντηση του Γενικού Επιτελείου των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων, που διοργανώθηκε από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων Μιλάν Μοϊσίλοβιτς, με την ευκαιρία της Ημέρας των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων, που τιμάται 23 Απριλίου. Στη συγκέντρωση διαβάστηκε το συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και...
24 Απριλίου, 2024 - 18:02
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2024 - 18:29

Ο Επίσκοπος Λίπλιανης Δοσίθεος στη συνεδρίαση του Γενικού Επιτελείου των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Λίπλιανης Δοσίθεος στη συνεδρίαση του Γενικού Επιτελείου των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΦΩΤΟ)

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Λίπλιανης κ. Δοσίθεος συμμετείχε, χθες, στη συνάντηση του Γενικού Επιτελείου των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων, που διοργανώθηκε από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων Μιλάν Μοϊσίλοβιτς, με την ευκαιρία της Ημέρας των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων, που τιμάται 23 Απριλίου.

Στη συγκέντρωση διαβάστηκε το συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και Ανώτατου Διοικητή των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων επέδωσε τη Χρυσή Πλακέτα των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων στον Υπουργό Άμυνας της Σερβίας Μίλος Βούτσεβιτς, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την εξαιρετική συνεργασία και υποστήριξη που παρείχε στα μέλη των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Στην ομιλία του επεσήμανε ότι τον περασμένο χρόνο έγινε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στην οικοδόμηση των ικανοτήτων των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων και εξέφρασε την πεποίθηση ότι, «βασιζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις και με τη σταθερή υποστήριξη της κρατικής ηγεσίας, θα συνεχίσουμε στον δρόμο της ταχείας ενίσχυσης και ανάπτυξης σε όλους τους τομείς».

«Σήμερα, ο σερβικός στρατός είναι ειδικά οργανωμένος, εκπαιδευμένος και εξοπλισμένος, ώστε κατά την εκτέλεση των μάχιμων και μη καθηκόντων του, που καθορίζονται από την αμυντική στρατηγική και το στρατιωτικό δόγμα, να μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία τους σύγχρονους κινδύνους και απειλές ασφαλείας», ανέφερε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Άμυνας και Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων επισκέφθηκαν την έκθεση παλαιών και σπάνιων βιβλίων και σύγχρονων εκδόσεων, που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Άμυνας, στον στρατώνα «Banjica 2».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων