23/11/2020 23/11/2020 Ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος παρουσιάστηκε σε μέσα ενημέρωσης σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 ως αρνητικός στον κορωνοϊό. Η Ιερά Επισκοπή με ανακοίνωση που εξέδωσε σημείωσε ότι το μοριακό τέστ που έκανε την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου ήταν θετικό και καταδίκασε τις ψευδείς ειδήσεις που κυκλοφόρησαν.  Μάλιστα υπενθυμίζεται ότι ο Επίσκοπος κ. Ιωαννίκιος...
23 Νοεμβρίου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2020 - 22:57

Η Επισκοπή Νίκσιτς για τις ψευδείς ειδήσεις που κυκλοφόρησαν

Διαδώστε:
Η Επισκοπή Νίκσιτς για τις ψευδείς ειδήσεις που κυκλοφόρησαν

Ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος παρουσιάστηκε σε μέσα ενημέρωσης σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 ως αρνητικός στον κορωνοϊό. Η Ιερά Επισκοπή με ανακοίνωση που εξέδωσε σημείωσε ότι το μοριακό τέστ που έκανε την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου ήταν θετικό και καταδίκασε τις ψευδείς ειδήσεις που κυκλοφόρησαν. 

Μάλιστα υπενθυμίζεται ότι ο Επίσκοπος κ. Ιωαννίκιος και τοποτηρητής της Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας μετά την κοίμηση του Μητροπολίτη κυρού Αμφιλοχίου δεν παραβρέθηκε στην Εξόδιο Ακολουθία του Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου καθώς είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό ενώ υπήρχε αντιπροσωπεία της Μητρόπολης και ο Επίσκοπος έστειλε το μήνυμά του για την κοίμηση του μακαριστού Πατριάρχου.

Ακόμα η Ιερά Επισκοπή τονίζει ότι υπάρχει μια ομάδα στο Facebook που δεν αποτελεί επίσημο φορέα της Μητρόπολης ενώ ο Πανιερώτατος θα υποβληθεί σε νέο τεστ στα τέλη της εβδομάδας και οι πιστοί θα ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής.

Δείτε ακόμα το μήνυμα του Επισκόπου κ. Ιωαννίκιου για την εκδημία του Πατριάρχου Σερβίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων