22/03/2021 22/03/2021 Ένα πορτρέτο του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλόχιου κοσμεί από χθες Κυριακή της Ορθοδοξίας τη χιονισμένη Μονή των Αγίων Αρχαγγέλων κοντά στο Πρίζρεν του Μαυροβουνίου. Μπροστά από τα ερείπια της αρχικής ιστορικής μονής, την οποία ίδρυσε και στην οποία έχει ταφεί ο Τσάρος Στέφανος Δουσάν δύο παιδιά κρατούν το πορτρέτο του μακαριστού Ιεράρχη,...
22 Μαρτίου, 2021 - 9:19
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2021 - 8:09

Ο μακαριστός Αμφιλόχιος στη Μονή Αρχαγγέλων

Διαδώστε:
Ο μακαριστός Αμφιλόχιος στη Μονή Αρχαγγέλων

Ένα πορτρέτο του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλόχιου κοσμεί από χθες Κυριακή της Ορθοδοξίας τη χιονισμένη Μονή των Αγίων Αρχαγγέλων κοντά στο Πρίζρεν του Μαυροβουνίου.
Μπροστά από τα ερείπια της αρχικής ιστορικής μονής, την οποία ίδρυσε και στην οποία έχει ταφεί ο Τσάρος Στέφανος Δουσάν δύο παιδιά κρατούν το πορτρέτο του μακαριστού Ιεράρχη, το οποίο δώρισε στην μονή η ακαδημαϊκός αγιογράφος Μάγια Τόντιτς από την Γκρατσάνιτσα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων