16/05/2019 16/05/2019 Το παραδοσιακό επίσημο δείπνο προς τιμήν των μελών της Ιερά Συνόδου της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, παρέθεσε στις 15 Μαΐου στο Λευκό Παλάτι του Βελιγραδίου ο πρίγκηπας διάδοχος του θρόνου Αλέξανδρος ο Β’. Στο δείπνο παρέστησαν ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, με Αρχιεπισκόπους και Επισκόπους μέλη της Ιεράς Συνόδου καθώς και μέλη του βασιλικής οικογενείας της...
16 Μαΐου, 2019 - 13:21

Ο Πατρ. Σερβίας στο Λευκό Παλάτι

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Σερβίας στο Λευκό Παλάτι

Το παραδοσιακό επίσημο δείπνο προς τιμήν των μελών της Ιερά Συνόδου της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, παρέθεσε στις 15 Μαΐου στο Λευκό Παλάτι του Βελιγραδίου ο πρίγκηπας διάδοχος του θρόνου Αλέξανδρος ο Β’.

Στο δείπνο παρέστησαν ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, με Αρχιεπισκόπους και Επισκόπους μέλη της Ιεράς Συνόδου καθώς και μέλη του βασιλικής οικογενείας της χώρας.

“Εμείς στηρίζουμε αυτή την παραδοσιακήό συγκέντρωση, δεδομένου ότι δίνει ένα παράδειγμα ενότητας και συνεργασίας για το κοινό καλό της Εκκλησίας και του στέμματος, των δύο αυτών θεσμών χώρα μας που εγγυώνται τη σταθερότητα” δήλωσε ο Αλέξανδρος ο Β’.

Από τη πλευρό ο Πατριάρχης κ.κ.κ Ειρηναίος ευχαρίστησε τον πρίγκιπα Αλέξανδρο για την φιλοξενία και ευχήθηκε καλή τύχη στην βασιλική οικογένεια

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων