05/02/2024 05/02/2024 Στην εθελοντική εκστρατεία αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Σερβικός Ερυθρός Σταυρός και το Ινστιτούτο Μετάγγισης Αίματος συμμετείχε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.  Ο Προκαθήμενος της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας, είχε απευθύνει τις προηγούμενες ημέρες κάλεσμα στους πιστούς του Βελιγραδίου να συμμετέχουν στην εκστρατεία. Ο ίδιος προσήλθε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο Ενοριακό Σπίτι του Αγίου Σάββα...
05 Φεβρουαρίου, 2024 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2024 - 11:58

Ο Πατριάρχης Σερβίας Πορφύριος συμμετείχε στην εκστρατεία εθελοντικής αιμοδοσίας

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας Πορφύριος συμμετείχε στην εκστρατεία εθελοντικής αιμοδοσίας

Στην εθελοντική εκστρατεία αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Σερβικός Ερυθρός Σταυρός και το Ινστιτούτο Μετάγγισης Αίματος συμμετείχε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. 

Ο Προκαθήμενος της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας, είχε απευθύνει τις προηγούμενες ημέρες κάλεσμα στους πιστούς του Βελιγραδίου να συμμετέχουν στην εκστρατεία. Ο ίδιος προσήλθε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο Ενοριακό Σπίτι του Αγίου Σάββα στο Βράτσαρ, όπου μετά τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, συμμετείχε και ο ίδιος στην αιμοδοσία.

Παρόμοιες δράσεις πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή και σε άλλες ενορίες της σερβικής πρωτεύουσας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων