15/03/2024 17/03/2024 Τo ιερό λείψανo της Αγίας Ματρώνας της αομμάτου προσκύνησε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος μαζί με τη συνοδεία του κατά την επίσκεψή τους στη Μονή Ποκρόφσκι στη Μόσχα. Ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας έφτασε στη Μόσχα το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να λάβει μέρος στην Εξόδιο ακολουθία του Επισκόπου Μοραβικίου κυρού Αντωνίου, επί σειρά ετών...
15 Μαρτίου, 2024 - 14:14
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2024 - 4:09

Ο Πατριάρχης Σερβίας προσκύνησε το ιερό λείψανο της Αγίας Ματρώνας στη Μόσχα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας προσκύνησε το ιερό λείψανο της Αγίας Ματρώνας στη Μόσχα (ΦΩΤΟ)

Τo ιερό λείψανo της Αγίας Ματρώνας της αομμάτου προσκύνησε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος μαζί με τη συνοδεία του κατά την επίσκεψή τους στη Μονή Ποκρόφσκι στη Μόσχα.

Ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας έφτασε στη Μόσχα το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να λάβει μέρος στην Εξόδιο ακολουθία του Επισκόπου Μοραβικίου κυρού Αντωνίου, επί σειρά ετών εκπροσώπου της Σερβικής Εκκλησίας στη Μόσχα.

“Με την ευκαιρία αυτή, ο Πατριάρχης, συνοδευόμενος από την Ηγουμένη Θεοφανία, προσκύνησε τα λείψανα της Αγίας Ματρώνας της Μόσχας, μεγάλης Ρωσίδας αγίας η οποία χαίρει μεγάλης τιμής σε όλο τον Ορθόδοξο κόσμο”, αναφέρει η ανακοίνωση του Πατριαρχείου Σερβίας.

Φωτο: spc.rs

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων