17/03/2022 17/03/2022 Πάνω από εκατό μαθητές του Δημοτικού Σχολείου “Δέσποτης Στέφαν Λαζάρεβιτς” συμμετείχαν στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε χθες Τετάρτη στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στο Mirijevo του Βελιγραδίου, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Δώρων. Μαθητές όλων των τάξεων του δημοτικού σχολείου του Mirijevo, συνοδεία των δασκάλων τους κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων. Πλήθος...
17 Μαρτίου, 2022 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2022 - 13:02

Πάνω από 100 μαθητές στην Προηγιασμένη Λειτουργία στο Βελιγράδι

Διαδώστε:
Πάνω από 100 μαθητές στην Προηγιασμένη Λειτουργία στο Βελιγράδι

Πάνω από εκατό μαθητές του Δημοτικού Σχολείου “Δέσποτης Στέφαν Λαζάρεβιτς” συμμετείχαν στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε χθες Τετάρτη στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στο Mirijevo του Βελιγραδίου, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Δώρων.

Μαθητές όλων των τάξεων του δημοτικού σχολείου του Mirijevo, συνοδεία των δασκάλων τους κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων.

Πλήθος μαθητών πρόκειται να επισκεφθεί την ίδια εκκλησία το Σάββατο του Λαζάρου. Οι μαθητές θα διδαχθούν τη σημασία του Πάσχα και των εκκλησιαστικών εορτών, όπως δήλωσε ο π. Borislav Petrić της ενορίας του Mirijevo.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων