30/05/2021 31/05/2021 Eυχές για ειρήνη, χαρά, αρμονία και ευημερία στο Μαυροβούνιο εξέφρασε ο νεοεκλεγέντας Σεβ. Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων του Πατριαρχείου Σερβίας το Σάββατο 29 Μαΐου 2021, επισημαίνοντας παράλληλα ότι χωρίς αρμονία και ενότητα, δεν μπορεί να υπάρξει πρόοδος. “Παραδόθηκα εξ ολοκλήρου στο θέλημα του Θεού...
30 Μαΐου, 2021 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2021 - 1:14

Νέος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου: Παραδόθηκα στο θέλημα Του

Διαδώστε:
Νέος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου: Παραδόθηκα στο θέλημα Του

Eυχές για ειρήνη, χαρά, αρμονία και ευημερία στο Μαυροβούνιο εξέφρασε ο νεοεκλεγέντας Σεβ. Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων του Πατριαρχείου Σερβίας το Σάββατο 29 Μαΐου 2021, επισημαίνοντας παράλληλα ότι χωρίς αρμονία και ενότητα, δεν μπορεί να υπάρξει πρόοδος.

“Παραδόθηκα εξ ολοκλήρου στο θέλημα του Θεού και είναι προφανές ότι το θέλημα του Θεού εκπληρώθηκε μέσω των Ιεραρχών της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Σερβίας”, δήλωσε ο νέος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου στην εφημερίδα “Dan”, απαντώντας σε ερώτηση αν περίμενε να εκλεγεί διάδοχος του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβουνίου κυρού Αμφιλοχίου.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος τόνισε χαρακτηριστικά ότι η ανάγκη για αρμονία και ενότητα είναι απαραίτητη “όπως το οξυγόνο, το ψωμί και η αναπνοή”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων