28/11/2019 28/11/2019 Τηρώντας την παράδοση, ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος επισκέφθηκε την παραμονή της έναρξης της νηστείας των Χριστουγέννων (με το παλαιό ημερολόγιο) τη Θεολογική Σχολή του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι. Ο Πατριάρχης Σερβίας μίλησε στους φοιτητές για την  πανέμορφη υπηρεσία, για την οποία τους προετοιμάζει η Θεολογία, να αναλάβουν . «Να είστε βέβαιοι ότι αυτό που...
28 Νοεμβρίου, 2019 - 9:50

Πατρ. Σερβίας: Οι καρδιές μας να υμνούν τον Θεό

Διαδώστε:
Πατρ. Σερβίας: Οι καρδιές μας να υμνούν τον Θεό

Τηρώντας την παράδοση, ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος επισκέφθηκε την παραμονή της έναρξης της νηστείας των Χριστουγέννων (με το παλαιό ημερολόγιο) τη Θεολογική Σχολή του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι.

Ο Πατριάρχης Σερβίας μίλησε στους φοιτητές για την  πανέμορφη υπηρεσία, για την οποία τους προετοιμάζει η Θεολογία, να αναλάβουν .

«Να είστε βέβαιοι ότι αυτό που μαθαίνετε εδώ είναι η ζωή σας! Αυτό που διαβάζουμε στο Ευαγγέλιο είναι αυτό για το οποίο μας μίλησε ο Κύριος – κι αυτό πρέπει να είναι η ζωή μας!» τόνισε και πρόσθεσε: «Οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε με τις πολλές αντιθέσεις.δεν πρέπει να μας αποσπούν την προσοχή από τον Θεό. Το κακό και η ανηθικότητα δεν πρέπει ποτέ να βασιλεύουν στις καρδιές μας, οι οποίες προορίζονται, με βάση τους Αποστόλους, να δοξάζουν συνεχώς τον Θεό» κατέληξε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων