05/01/2023 05/01/2023 Αφιερωμένη σε παιδιά πολύτεκνων οικογενειών ήταν η χθεσινή βραδιά στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι.  Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος μοίρασε δώρα στα παιδιά και τα ευλόγησε. Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο οποίο νεανικές χορωδίες ερμήνευσαν εκκλησιαστικούς ύμνους και παραδοσιακά τραγούδια. “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος όταν είμαι μαζί σας, γιατί από εσάς μπορώ να μαθαίνω...
05 Ιανουαρίου, 2023 - 9:31
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2023 - 9:37

Πλημμύρισε με παιδικές φωνές ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι

Διαδώστε:
Πλημμύρισε με παιδικές φωνές ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι

Αφιερωμένη σε παιδιά πολύτεκνων οικογενειών ήταν η χθεσινή βραδιά στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι. 

Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος μοίρασε δώρα στα παιδιά και τα ευλόγησε. Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο οποίο νεανικές χορωδίες ερμήνευσαν εκκλησιαστικούς ύμνους και παραδοσιακά τραγούδια.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος όταν είμαι μαζί σας, γιατί από εσάς μπορώ να μαθαίνω τι σημαίνει να αγαπάς τον Θεό. Αυτό γίνεται όταν αγαπάμε όλους γύρω μας, πρώτα απ’ όλα τους γονείς μας, τα αδέρφια, τις αδερφές μας και τους φίλους μας. Ακόμα και στις λύπες και στις περιπτώσεις που νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν όλοι αυτοί, να είστε σίγουροι ότι ο Θεός, όχι μόνο σε καταλαβαίνει, αλλά σε αγαπάει αληθινά”, ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό του ο Μακαριώτατος και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι και χθες ο Θεός ήταν μαζί τους καθώς κάθε συναναστροφή και επικοινωνία με τα παιδία δηλώνει την ευλογία και την παρουσία του Θεού.

Ο Πατριάρχης Πορφύριος ευχήθηκε καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα στα παιδιά και τους γονείς τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων