10/06/2019 10/06/2019 Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην Σερβική Εκκλησία μετά την ανακοίνωση του προέδρου του Μαυροβουνίου ότι τάσσεται υπέρ της ανεξαρτητοποίησης της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Μαυροβουνίου. «Έμεινα έκπληκτος από αυτό που άκουσα από τον πρόεδρο του Μαυροβουνίου, του ανθρώπου που δηλώνει δημοσίως ότι είναι άθεος. Είναι η πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία που άθεος επιχειρεί να δημιουργήσει Εκκλησία”...
10 Ιουνίου, 2019 - 11:59

Προς ανεξαρτησία η Εκκλησία του Μαυροβουνίου;

Διαδώστε:
Προς ανεξαρτησία η Εκκλησία του Μαυροβουνίου;

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην Σερβική Εκκλησία μετά την ανακοίνωση του προέδρου του Μαυροβουνίου ότι τάσσεται υπέρ της ανεξαρτητοποίησης της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Μαυροβουνίου.

«Έμεινα έκπληκτος από αυτό που άκουσα από τον πρόεδρο του Μαυροβουνίου, του ανθρώπου που δηλώνει δημοσίως ότι είναι άθεος. Είναι η πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία που άθεος επιχειρεί να δημιουργήσει Εκκλησία” δήλωσε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, κ. Αμφιλόχιος σχολιάζοντας την δήλωση του προέδρου Μίλο Τζουκάνοβιτς ότι θα «θα εργαστούμε για την δημιουργία της Αυτοκέφαλης Ορθόδοξης Εκκλησίας του Μαυροβουνίου”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων