15/05/2023 15/05/2023 Στην κρύπτη του Αγίου Πρίγκιπα Λαζάρου στον Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι πραγματοποιείται σήμερα η τακτική συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, κατόπιν εισήγησης του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου. Οι εργασίες της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου κ.κ. Πορφυρίου. Σύμφωνα με...
15 Μαΐου, 2023 - 11:49
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2023 - 13:36

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων της Σερβικής Εκκλησίας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων της Σερβικής Εκκλησίας (ΦΩΤΟ)

Στην κρύπτη του Αγίου Πρίγκιπα Λαζάρου στον Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι πραγματοποιείται σήμερα η τακτική συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, κατόπιν εισήγησης του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου.

Οι εργασίες της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου κ.κ. Πορφυρίου.

Σύμφωνα με τη διαδικασία που ορίζει ο Κανονισμός, η συνεδρίαση αρχίζει με την έγκριση της ημερήσιας διάταξης που αποτελείται από τα θέματα που κατατέθηκαν από την Ιερά Σύνοδο των Επισκόπων, και συνεχίζεται με την εξέταση των εκθέσεων για το Ποιμαντικό έργο όλων των επισκόπων της επισκοπής, των κεντρικών εκκλησιαστικών φορέων, οργάνων και ινστιτούτων.

Στο τέλος της συνεδρίασης η Σύνοδος θα εκδώσει δελτίο τύπου για το έργο της.

Φωτογραφίες: TV Hram

Διαβάστε επίσης: Βελιγράδι: Συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος των Επισκόπων της Σερβικής Εκκλησίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων