23/11/2022 23/11/2022 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μάρτσα κ. Σάββας επισκέφθηκε το Ογκολογικό και Ακτινολογικό Ινστιτούτο Σερβίας κατά την εορτή του Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης (με το παλαιό εορτολόγιο), ο οποίος είναι Προστάτης του συγκεκριμένου Ινστιτούτου που εδρεύει στο Βελιγράδι. Παρευρέθηκαν η υπουργός Υγείας της Σερβίας, Ντάνιτσα Γκρούγιτσιτς, και οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας του Ινστιτούτου. Στην ομιλία του,...
23 Νοεμβρίου, 2022 - 10:39
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2022 - 10:06

Σερβία: Γιατροί και νοσηλευτές ζήτησαν τις πρεσβείες του Αγίου Νεκταρίου

Διαδώστε:
Σερβία: Γιατροί και νοσηλευτές ζήτησαν τις πρεσβείες του Αγίου Νεκταρίου

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μάρτσα κ. Σάββας επισκέφθηκε το Ογκολογικό και Ακτινολογικό Ινστιτούτο Σερβίας κατά την εορτή του Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης (με το παλαιό εορτολόγιο), ο οποίος είναι Προστάτης του συγκεκριμένου Ινστιτούτου που εδρεύει στο Βελιγράδι.

Παρευρέθηκαν η υπουργός Υγείας της Σερβίας, Ντάνιτσα Γκρούγιτσιτς, και οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας του Ινστιτούτου.

Στην ομιλία του, ο Θεοφιλέστατος κ. Σάββας τόνισε: «Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, ευτυχισμένοι και ευλογημένοι να είναι όσοι εργάζονται ή λαμβάνουν θεραπεία σε αυτό το κτίριο. Είθε ο Άγιος Νεκτάριος, που ο ίδιος υπέφερε και που βοηθά χιλιάδες ανθρώπους που είναι σε ανάγκη και που στρέφονται σε αυτόν, ώστε να δώσει δύναμη, θέληση και αγάπη σε όλους όσοι εργάζονται εδώ, διότι η εργασία σε αυτόν τον χώρο δεν αποτελεί μόνο μία δουλειά, αλλά πίσω από όλα κρύβεται η προσφορά στους άλλους».

«Να σας δώσει τη δύναμη, την αγάπη και τη θέληση να φέρετε εις πέρας αυτήν την υπηρεσία με υπομονή και ηρεμία, κάτι χρειάζονται και οι ασθενείς και εσείς. Ας προσευχηθούμε για όλους όσοι χρειάζονται τη βοήθειά σας, ο Κύριος να σας δώσει έναν εύκολο τρόπο να περάσετε από τον πόνο και την αγωνία έτσι ώστε να φεύγετε από το κτήριο ευχαριστημένοι», πρόσθεσε ο Επίσκοπος κ. Σάββας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων