18/02/2021 18/02/2021 Στο Ναό του Αγίου Σάββα κατέφθασε ο Αρχιμανδρίτης Ματθαίος από τη Μητρόπολη Μπρανιτσέβου ο οποίος θα τραβήξει ένα από τους τρεις φακέλους, με τα ονόματα των Επισκόπων που θα έχουν εκλεγεί νωρίτερα και θα αποτελούν το τριπρόσωπο για το θρόνο του Πατριαρχείου Σερβίας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία εκλογής του νέου Πατριάρχη  Σερβίας,...
18 Φεβρουαρίου, 2021 - 16:38
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2021 - 16:39

Στο ναό του Αγίου Σάββα έφτασε ο Αρχιμανδρίτης Ματθαίος

Διαδώστε:
Στο ναό του Αγίου Σάββα έφτασε ο Αρχιμανδρίτης Ματθαίος

Στο Ναό του Αγίου Σάββα κατέφθασε ο Αρχιμανδρίτης Ματθαίος από τη Μητρόπολη Μπρανιτσέβου ο οποίος θα τραβήξει ένα από τους τρεις φακέλους, με τα ονόματα των Επισκόπων που θα έχουν εκλεγεί νωρίτερα και θα αποτελούν το τριπρόσωπο για το θρόνο του Πατριαρχείου Σερβίας.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία εκλογής του νέου Πατριάρχη  Σερβίας, στην Κρύπτη του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι.

Νωρίτερα

Με την τέλεση Θείας Λειτουργίας προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσοστόμου, τοποτηρητή του Πατριαρχικού θρόνου, ξεκίνησε σήμερα το πρωί η διαδικασία για την εκλογή του νέου Πατριάρχη Σερβίας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων