12/02/2020 15/02/2020 Το νέο Πρέσβη της Ελλάδος στη Βοσνία κ. Δημήτριο Παπανδρέου συνάντησε χθες στο Σαράγεβο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομος. Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα ενώ συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο Μητροπολίτης Σαράγεβο ευχήθηκε στο νέο Πρέσβη να έχει μία εποικοδομητική  διπλωματική υπηρεσία στο Σεράγεβο, ενώ ο κ. Παπανδρέου από την πλευρά του, τον...
12 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:26
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2020 - 0:05

Στον Μητρ. Σαράγεβο ο νέος Πρέσβης

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Σαράγεβο ο νέος Πρέσβης

Το νέο Πρέσβη της Ελλάδος στη Βοσνία κ. Δημήτριο Παπανδρέου συνάντησε χθες στο Σαράγεβο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομος. Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα ενώ συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Μητροπολίτης Σαράγεβο ευχήθηκε στο νέο Πρέσβη να έχει μία εποικοδομητική  διπλωματική υπηρεσία στο Σεράγεβο, ενώ ο κ. Παπανδρέου από την πλευρά του, τον ευχαρίστησε για την ευπρόσδεκτη και θερμή υποδοχή του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο κ. Δημήτρης Παπανδρέου ήταν γενικός πρόξενος της Ελλάδος στη Μαριούπολη της Ουκρανίας στη δύσκολη περίοδο της εμπόλεμης κατάστασης και μέχρι το 2014, ενώ έχει υπηρετήσει στο Μοναστήρι Σκοπίων, στη Βιέννη, στη Δαμασκό και στη Βουδαπέστη στις μόνιμες αντιπροσωπείες της χώρας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων