27/10/2023 27/10/2023 Τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο επισκέφθηκαν χθες, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023, ο Αρχιμανδρίτης Πέτρος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Τιμίου Ιωάννου του Προδρόμου Έσσεξ Αγγλίας, μαζί με τον Αρχιμανδρίτη Ζαχαρία Ζάχαρου, αδελφό της Μονής.  Ο Αρχιμανδρίτης Ζαχαρίας βρέθηκε στο Βελιγράδι όπου πραγματοποίησε την προηγούμενη ημέρα διάλεξη στη Θεολογική Σχολή την οποία μάλιστα παρακολούθησε και ο Προκαθήμενος...
27 Οκτωβρίου, 2023 - 9:27
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2023 - 9:35

Στον Πατριάρχη Σερβίας ο Καθηγούμενος της Μονής Τιμίου Προδρόμου Έσσεξ και ο Αρχιμανδρίτης Ζαχαρίας

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Σερβίας ο Καθηγούμενος της Μονής Τιμίου Προδρόμου Έσσεξ και ο Αρχιμανδρίτης Ζαχαρίας

Τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο επισκέφθηκαν χθες, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023, ο Αρχιμανδρίτης Πέτρος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Τιμίου Ιωάννου του Προδρόμου Έσσεξ Αγγλίας, μαζί με τον Αρχιμανδρίτη Ζαχαρία Ζάχαρου, αδελφό της Μονής. 

Ο Αρχιμανδρίτης Ζαχαρίας βρέθηκε στο Βελιγράδι όπου πραγματοποίησε την προηγούμενη ημέρα διάλεξη στη Θεολογική Σχολή την οποία μάλιστα παρακολούθησε και ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας.

Κατά τη συνάντηση πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις περί πνευματικών και άλλων θεμάτων που αφορούν την Ορθόδοξη εκκλησία και θεολογία ενώ ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος σε ένδειξη τιμής και σεβασμού για την επίσκεψη προσέφερε στον Αρχιμανδρίτη Ζαχαρία έναν επιστήθιο σταυρό. Το ίδιο δώρο προσέφερε και στον Καθηγούμενο, Αρχιμανδρίτη Πέτρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων