19/10/2023 19/10/2023 Το μήνυμα συμπαράστασης προς όσους υποφέρουν στους Αγίους Τόπους που έστειλε από τον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στην Ποντγκόριτσα, όπου βρέθηκε πριν λίγες ημέρες, ανάρτησε ο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.  Κατά την επίσημη υποδοχή του στον Καθεδρικό Ναό που συμπλήρωσε δέκα χρόνια από τότε που εγκαινιάστηκε,...
19 Οκτωβρίου, 2023 - 10:08
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2023 - 10:22

Το μήνυμα του Πατριάρχη Σερβίας προς αυτούς που υποφέρουν στους Αγίους Τόπους

Διαδώστε:
Το μήνυμα του Πατριάρχη Σερβίας προς αυτούς που υποφέρουν στους Αγίους Τόπους

Το μήνυμα συμπαράστασης προς όσους υποφέρουν στους Αγίους Τόπους που έστειλε από τον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στην Ποντγκόριτσα, όπου βρέθηκε πριν λίγες ημέρες, ανάρτησε ο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. 

Κατά την επίσημη υποδοχή του στον Καθεδρικό Ναό που συμπλήρωσε δέκα χρόνια από τότε που εγκαινιάστηκε, ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας ανέφερε: “Προσευχόμαστε σε αυτή τη σύναξη στον Κύριο μας να φέρει ειρήνη στην Ιερουσαλήμ και τους Αγίους Τόπους, καθώς Χριστιανοί, Εβραίοι και Μουσουλμάνοι υποφέρουν εκεί. Σώσε Κύριε όλα τα έθνη, σταμάτα τους πολέμους, γιατί οι αθώοι άνθρωποι που υποφέρουν εκεί περπατούν στη γη που έχουν αγιάσει τα πόδια Σου!” ευχήθηκε ο Μακαριώτατος.

Δείτε επίσης: Ο Άγιος Σπυρίδωνας στην Ποντγκόριτσα – Χιλιάδες προσκύνησαν τη δεξιά χείρα το Αγίου που ενώνει την Κέρκυρα με τη Σερβική Εκκλησία και το Μαυροβούνιο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων