18/09/2019 18/09/2019   Με τις ευλογίες του Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου άρχισε χθες 17 Σεπτεμβρίου στην πόλη Ρακόβιτσα η εκδήλωση “Το μονοπάτι της πνευματικότητας”. “Το μονοπάτι της πνευματικότητας” που θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται από το Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης και τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Επισκόπου Ζίτσης. Έχει στόχο τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς...
18 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:26
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2019 - 8:19

“Το μονοπάτι της πνευματικότητας”

Διαδώστε:
“Το μονοπάτι της πνευματικότητας”

 

Με τις ευλογίες του Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου άρχισε χθες 17 Σεπτεμβρίου στην πόλη Ρακόβιτσα η εκδήλωση “Το μονοπάτι της πνευματικότητας”.

“Το μονοπάτι της πνευματικότητας” που θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται από το Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης και τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Επισκόπου Ζίτσης. Έχει στόχο τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και την εξάπλωση της πνευματικότητας μέσω της τέχνης και των ορθοδόξων παραδόσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων