01/09/2019 02/09/2019 Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος εισήχθη στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Βελιγραδίου για μια σειρά εξετάσεων καθώς η κατάσταση της υγείας του είχε κλονιστεί. Η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου είναι σταθερή με το προσωπικό να λαμβάνει όλα τα μέτρα για τη θεραπεία και την παροχή επαρκούς νοσηλευτικής φροντίδας όπως ανέφερε η Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία σε...
01 Σεπτεμβρίου, 2019 - 11:35
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2019 - 21:21

Τον ασθενούντα Πατρ. Σερβίας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος Βούτσιτς

Διαδώστε:
Τον ασθενούντα Πατρ. Σερβίας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος Βούτσιτς

Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος εισήχθη στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Βελιγραδίου για μια σειρά εξετάσεων καθώς η κατάσταση της υγείας του είχε κλονιστεί.

Η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου είναι σταθερή με το προσωπικό να λαμβάνει όλα τα μέτρα για τη θεραπεία και την παροχή επαρκούς νοσηλευτικής φροντίδας όπως ανέφερε η Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία σε ανακοίνωσή της.

Σερβικά μέσα αναφέρουν πως ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς επισκέφθηκε τον ασθενούντα Προκαθήμενο της Σερβικής Εκκλησίας στο στρατιωτικό νοσοκομείο και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, ενώ παράλληλα οι γιατροί τον ενημέρωσαν για την πορεία της υγείας του κ.κ. Ειρηναίου. Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του και το Γραφείου Τύπου του Προέδρου.

Ως γνωστόν ο Πρόεδρος της Σερβίας διατηρεί άριστες σχέσεις με την Εκκλησία της Σερβίας καθώς συχνά επισκέπτεται τον Πατριάρχη προκειμένου να λάβει την ευλογία του αλλά και στο να συζητήσουν θέματα που απασχολούν την σερβική κοινωνία.

Κύκλοι του Πατριαρχείου αναφέρουν ότι η υγεία του Πατριάρχη κλονίστηκε λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο Βελιγράδι και της υπερκόπωσης από τις συχνές ποιμαντικές του περιοδείες.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων