02/07/2020 02/07/2020 Ο πρώην Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Τζέρεμι Χαντ αντέδρασε στην εκτίμηση δύο Βρετανών βουλευτών ότι ο νόμος του Μαυροβουνίου για την ελευθερία της θρησκείας θέτει σε κίνδυνο τα δικαιώματα των πιστών σε αυτήν τη χώρα και υπενθύμισε ότι η θρησκευτική ελευθερία είναι ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα. Αυτό το δικαίωμα συχνά δεν αναγνωρίζεται για τους Χριστιανούς. Πρέπει...
02 Ιουλίου, 2020 - 13:34
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2020 - 14:09

Τζερ. Χάντ: “Να υπερασπιστούμε τη θρησκευτική ελευθερία”

Διαδώστε:
Τζερ. Χάντ: “Να υπερασπιστούμε τη θρησκευτική ελευθερία”

Ο πρώην Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Τζέρεμι Χαντ αντέδρασε στην εκτίμηση δύο Βρετανών βουλευτών ότι ο νόμος του Μαυροβουνίου για την ελευθερία της θρησκείας θέτει σε κίνδυνο τα δικαιώματα των πιστών σε αυτήν τη χώρα και υπενθύμισε ότι η θρησκευτική ελευθερία είναι ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα.

Αυτό το δικαίωμα συχνά δεν αναγνωρίζεται για τους Χριστιανούς. Πρέπει να υπερασπιστούμε σθεναρά τα δικαιώματά τους », έγραψε ο Χαντ στον λογαριασμό του στο Twitter, απαντώντας στην ανακοίνωση του Βρετανού βουλευτή Steve Baker ότι σε μια εποχή που οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν θέσει τη θρησκευτική ελευθερία ως προτεραιότητα, το ΝΑΤΟ και η Βρετανία πρέπει να δράσουν για να σταματήσουν τις διώξεις των χριστιανών και την κατεδάφιση των Εκκλησίας στο Μαυροβούνιο.

Διαβάστε εδώ την έκκληση των Βρετανών Βουλευτών. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων