26/04/2023 26/04/2023 Συνήλθε στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής συνεδρίασης η ολομέλεια του Πατριαρχικού Συμβουλίου της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας υπό την προεδρία του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την τέλεση της Ακολουθίας του Αγιασμού που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Βελιγράδι από τον Επίσκοπο Ζβορνικίου και Τούζλας κ. Φωτίου.  Ακολούθως τα...
26 Απριλίου, 2023 - 10:48
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2023 - 10:51

Βελιγράδι: Πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεδρίαση του Πατριαρχικού Συμβουλίου

Διαδώστε:
Βελιγράδι: Πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεδρίαση του Πατριαρχικού Συμβουλίου

Συνήλθε στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής συνεδρίασης η ολομέλεια του Πατριαρχικού Συμβουλίου της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας υπό την προεδρία του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την τέλεση της Ακολουθίας του Αγιασμού που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Βελιγράδι από τον Επίσκοπο Ζβορνικίου και Τούζλας κ. Φωτίου. 

Ακολούθως τα μέλη του συμβουλίου μετέβησαν σε αίθουσα της Πατριαρχικής Κατοικίας όπου έλαβε χώρα η συνεδρίαση. Ο Μακαριώτατος ενημερώθηκε από τους υπευθύνους των τομέων του Πατριαρχείου σχετικά με τις ετήσιες εκθέσεις που υποβλήθηκαν και αφορούσαν επιχειρηματικές δραστηριότητες. Οι εκθέσεις υποβλήθηκαν από τον διευθυντή του Πατριαρχικού Διοικητικού Γραφείου Αρχιμανδρίτη Δανιήλ, τον προϊστάμενο του Τμήματος Γενικών και Νομικών Υποθέσεων κ. Μίλαν Άντριτς, τον Επικεφαλής του Οικονομικού Τμήματος κ. Μιλόικο Σρέτσκοβιτς και τον Προϊστάμενο του Οικονομικού Τμήματος κ. Ντούσαν Τατάλοβιτς.

Με την ευκαιρία αυτή εγκρίθηκαν όλες οι εκθέσεις που παρουσιάστηκαν ενώ παρουσιάστηκαν μελλοντικά επιχειρηματικά σχέδια από τα πατριαρχικά όργανα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων